Redigeringskaos

Hade jag vetat hur krävande det är att skriva bok hade jag nog låtit bli, haha. Jag har ändrat, flyttat runt kapitel, strukit onödiga ord en POV. Kan ju säga att jag har varit less på manuset emellanåt 😛 Deadlinen är satt till slutet av januari och jag känner att jag ligger i fas. Det ska bli så spännande att börja titta på förlag! Jag snubblade faktiskt över ett häromdagen som verkligen hade rätt profil 😀

Annars är det inte mycket som händer. Det har varit en känslomässig bergochdalbana vilket har tärt på min självkänsla. Blir jag någonsin “good enough” eller kommer jag alltid att bli bedömd som den där tjejen med psykisk ohälsa? Jag är i alla fall tacksam över att jag har min trilogi att dyka ner i när det känns motigt.

2 thoughts on “Redigeringskaos

  1. Efter allt ditt kämpande så kommer det att ge sig till slut! 🙂 Jag var ju en av dem som läste ditt råmanus för typ 5 år sedan. Kommer ihåg att jag gillade det redan då, så jag är mycket spänd på vad som hänt på dessa år. En litterär agent hände ju, uppenbarligen! Jag kommer stå först i kön att köpa när den kommer ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *