Om mig

Anna Pettersson är en mälardalsk tös som är bosatt i nordvästra Skåne tillsammans med sambo och två katter. Hennes blivande bok, Stjärnbärarens önskan, är första delen i den romantiska normbrytande fantasyserien Stjärnskådartrilogin. En berättelse om två prinsar, sann kärlek och en mörk hemlighet.

Representeras av agenturen Bladverk Text

Foto: Marcus Liedholm

6 thoughts on “Om mig

 1. Nooo min kommentar raderades så får skriva om :<

  Hej, hittade hit av ett inlägg om utgivning du kommenterat. Har också skrivit en fantasybok som jag skickat in. Läskigt!

  Ville bara säga att jag tror på dig! Av det jag läst på din blogg nu på morgonen så känns det som du har en enorm fantasiförmåga. Ge inte upp, det kommer gå bra för dig!

  Kram, ha en fin dag!

  1. Åh, tusen tack för din fina kommentar! 😀

   Och ett stort lycka till med din fantasybok! Håller alla tummar som finns 🙂

 2. Hej!
  Stå på dig och kämpa på med din roman!
  Den låter spännande och ovanlig och kommer säkerligen bli utgiven bara du är envis!
  Har själv skrivit två fantasyböcker i en serie om fem så jag kämpar också på med refuseringar och avslag. Jag och en kompis har startat ett eget litet förlag där vi ger ut våra böcker. Rätt kul och ett sätt ändå att få se texten på pränt. (Även om ingen köper boken 😉 )
  Hojta till om du vill ha tips om eget förlag.
  Hälsar Christer

 3. Hej! Vilken härlig och udda sida jag hamnade på här! Har inte ens tänkt att det finns någon som skriver i dylik genre – I love it!! 😀 Sitter här och flinar, och tänker ut vilka jag ska tipsa om dig till. Hoppas du inte tolkar detta som smör nu. Speciellt när jag nu tänkte tipsa dig om en skrivtävling i romantikens tecken, som jag har på min hemsida.
  Den går ut på att skriva en romantisk text på max 500 ord och med max 2 % klyschor. En del säger att det inte går. Vad tror du? 🙂 Deadline 7 februari och vinnaren meddelas på Alla hjärtans dag. Vinnaren får ett lektörspaket, värde 3750 kr.
  Bästa hälsningar Synöve/dufvas ord

  1. Hej Synöve!
   Vad roligt att du har hittat till min blogg och gillar den! 🙂 Det är alltid kul med skrivartävlingar, även om jag aldrig går vidare, haha. Tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *