Bloggpaus

Nu när jag har fullt upp med jobb och redigering kommer jag göra ett litet uppehåll här på bloggen. Jag kommer fortfarande göra små uppdateringar på Instagram (heter anna.pettersson.forfattare där), så följ mig gärna där om ni vill följa redigeringsprocessen 🙂

Stjärnbärarens önskan har svällt rätt mycket nu och jag hade ingen aning om hur mycket redigering det skulle komma att bli i slutänden. Att bli klar på en månad känns uteslutet, haha, men lagom till årsskiftet borde manuset vara tillräckligt bra för utskick. Jag är väldigt peppad samtidigt som jobbet tar upp en del tid. Jag har inte riktigt hittat balansen än mellan det och skrivandet. Och det här med att ta sig tid… det får jag helt enkelt bli bättre på. Tror det hette någonting med disciplin…

Därför är det också ytterst tveksamt om jag kommer delta i NaNoWriMo i år. Jag vill väldigt gärna fortsätta på tvåan, men nu när handlingen är helt omkullkastad i ettan behöver jag skriva nytt synopsis. Nåväl, vi får se hur det blir.

5 thoughts on “Bloggpaus

 1. Hej! Det låter verkligen som att du har fullt upp. Hoppas det går bra med redigeringen!

  Jag antar att detta innebär att du inte är intresserad av några recensionsexemplar just nu? 🙂

  1. Hej Elvira!
   Tack! Ja, det är rätt mycket att göra på jobbet nu i och med att det snart är dags för julruschen. Sedan har redigeringen tagit upp det mesta av tiden. Det var mer att göra än vad jag trodde 😛 Dock är jag intresserad av ett recensionsex! Det finns alltid tid för läsning 😉

   1. Redigering tar alltid väldigt mycket tid har jag börjat inse. 😉

    Vad kul att du vill det! Då skickar jag ett ex till dig. Jag har den i epub-, pdf- eller mobi-format, vilket föredrar du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *