Ett par nya ögon

Då var det bestämt. Jag har fått glasögon på recept. Inte speciellt oväntat när allt kommer omkring så mycket som bokstäverna har hoppat och flutit ihop på sistone. Och den där tröttheten ovanpå det. Klart att man inte vill redigera text eller läsa böcker när ögonen inte vill samspela (dold skelning, plus ett mindre synfel).

Jag ser ändå fram emot att bli med glasögon. Dels för att jag kommer att få mer gjort och dels för att jag tycker det är snyggt. Win-win, liksom 🙂 Börjar bli lite trött på att bli trött, så att säga. Visst kan jag fortfarande skriva på som jag brukar, om jag vill, men det är med viss ansträngning jag gör det. Undrar just vilken färg och båge jag ska ha. Det finns ju hur mycket som helst att välja bland! Fast om jag känner mig själv rätt blir det förmodligen någon mörk färg.

Hur många av er har glasögon? 🙂

4 thoughts on “Ett par nya ögon

  1. Jag har inte glasögon men borde verkligen gå till optikern snart. Jag börjar få problem att läsa vägskyltar när jag kör bil. Ser dem inte förrän de är precis inpå… 😉

  2. Jag har glasögon! Hat-älskar det så mycket. Älskar för att det är snyggt och jag tycker verkligen att jag passar i det, plus att mina bågar är sjukt snygga (mörkblå!), hatar för att det är så obekvämt, det går inte ligga på sidan, hunden kommer åt dom med nosen så dom blir skitiga på en gång, när det är soligt ute måste jag hela tiden byta mellan mina vanliga och solglasögonen… Listan på hat kan göras lång haha. Överlag trivs jag bra med det, dessutom gör dom ju att jag ser bra så bara det är anledning nog att älska dom 😉 (shit vilken lång kommentar det blev om glasögon)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *