NaNoWriMo update #2

Failure is always an option.

Gosh, I cannot believe that I soon will reach 40 000 words. My manuscript is, well, very messy, but oh I love it! Right now I find myself at a brothel surrounded by deadly courtesans and dark  magic. In the lower streets of Ro, you never know what you will find 😉 Love and Melinde continue to discover each other and then a wild plot twist appeared and I was like: okay…? 😮 Oh, drama…

Well, let us keep up the good work! A little less than half of November has passed and I feel very excited about my story! I am trying not to think too much about literary agents and such even if I want some kind of approval from them. Like, why should I continue if nobody likes it? Stupid thoughts, but I will try to keep them at bay.

6 thoughts on “NaNoWriMo update #2

 1. Hahaha “okay…? Oh, drama…” xD

  Vad duktig du är som skriver så mycket!! Sjukt snabb! Själv har jag skrivit typ 3 ord i NaNo … Behövde oväntat redigera lite saker istället för att skriva. Men snart så! Kanske hoppar in halvvägs och försöker, haha!

 2. Kämpa! Kämpa!! Kämpa!!!
  Själv ligger jag fortfarande efter med ca 4000 ord. Men ska vara ikapp till 25.000 har jag tänkt!

  Och glöm inte: bara en text kan du redigera! Så skriv så den finns så kan du peta hur mycket som helst sen

 3. Heja heja! Jag är helt amazed över hur mycket du skrivit hittills! Själv ligger jag runt 6000.. Livet kommer i vägen hela tiden!

  Tänk inte så mycket på texten, låt den bara flöda! Du skriver bra och har en personlig röst, och jag personligen älskar din historia 🙂 Men det viktigaste är att du själv älskar den!
  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *