Med pyssellådan i fokus

Det kanske inte är så konstigt att kreativiteten tar fart på allvar när vårsolen värmer. Trädgården börjar vakna ur vinterdvalan och fågelreservatet sjuder av liv och rörelse. Är jag ensam om att känna sann, genuin glädje nu när vi går mot ljusare, varmare tider?

Jag började spinna vidare på mina makraméarmband som jag visade er för några dagar sedan. Jag skulle vilja göra ett armband som är kopplat till skrivandet, till den blivande författaren, till någon som helt enkelt älskar ord. Kanske ett armband som “motvierar” när det går tungt? Åh, det hade varit häftigt att sälja ord-smycken. Just nu är jag inne på temat shabby chic (eller, ja, något åt det hållet i alla fall) och fantasy. Ska nog experimentera lite med trådar och pärlor och se hur det blir. Det kanske inte alls blir om jag tänkt mig, haha.

Vad tycker ni om smyckesidén? 🙂

2 thoughts on “Med pyssellådan i fokus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *