När jag inte skriver

Klipper jag trådar i varierande längd och färg. Fick något ryck och plockade fram pyssellådan igår. När jag inte skriver brukar jag sitta och knopa ihop makraméarmband. När jag började pyssla med trådar blev det mest vänskapsarmband av broderigarn, ni vet sådana man fick göra i syslöjden? Sedan fick jag upp ögonen för makramé och blev fast 🙂

20160317_123209

 

 

 

 

 

 

Skulle egentligen ha använt pärlor till det här projektet, men ingen hade tillräckligt stort hål. Fast å andra sidan blev de rätt snygga ändå. Gillar när det är färgglatt. Ska testa att göra ett “vändbart” armband också. Jag måste bara klura på hur jag ska dölja knuten.

20160317_123238

 

 

 

 

 

Vad tycks? Är ni intresserade av ett är det bara att säga till! 🙂

2 thoughts on “När jag inte skriver

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *