Så, blir det något skrivet eller?

sketches_chibis_annap_color - liten

Nja, det kan jag väl inte påstå. Trettio sidor gick nyligen iväg till författarcoachen, så nu sitter jag här med en überkelig katt och försöker få ordning på mina karaktärer. Vi har en överbeskyddande halvbror med xenofobiska tendenser, en utvald som längtar efter kärlek, en vålnad med en mörk hemlighet, en timid liten sötnöt som kommit på kant med en självutnämnd magiker som tror att han är något, en halvblind skald som bah “jag är omringad av småbarn” och en mästertjuv som tar allt ha vill ha utan samvetskval.

Så… hur får man de att komma överens med varandra? Bilden illustrerar rätt väl vilka utmaningar jag står inför, haha. De måste samarbeta för en av dem kommer lockas av mörkret som hotar att ödelägga världen 😉

Annars ligger manuset i träda för tillfället. Jag är inne i en period där det är kul att blogga. Jag får ventilera lite tankar och idéer om skrivandet och ni får läsa om mina tokigheter 🙂 Idag hade jag tänkt sätta mig på ett café och klura ut nästa strategi för mitt skrivande. Ett miljöombyte är inte helt fel när den dagliga vyn är åker och ängsmark.

Karaktärer © Anna Pettersson
Illustration © Mathia Arkoniel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *